Repinskilaste ja ossipenkolaste vahel läks muusikaväljakul sõnasõjaks

Erik Gamzejev
Copy
Laupäeval muusikaväljakul korraldatud Keskerakonna kampaaniaüritusel kõneles nende esinumber Martin Repinski.
Laupäeval muusikaväljakul korraldatud Keskerakonna kampaaniaüritusel kõneles nende esinumber Martin Repinski. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Laupäeval tekkis Jõhvi muusikaväljakul sõnasõda seal valimiskampaaniat teinud keskerakondlaste ning Nikolai Ossipenko valimisliidu Jõhvikad liikmete ja toetajate vahel. Kohal käis ka politsei.

Keskerakonna esinumber, riigikogu liige Martin Repinski ütles, et nemad tutvustasid seal oma kandidaate ja pakkusid tasuta suhkruvatti ning õhupalle. Siis aga tulid sinna ka valimisliidu Jõhvikad särkides inimesed. "Nad panid sinna kõrvale muusikat mängiva kõlari ja karjusid pidevalt meile vahele," ütles ta, märkides, et muu hulgas süüdistati Keskerakonda hariduse äravõtmises. "Võib-olla neil endil on haridusega mingid probleemid."

Repinski sõnul tiirutasid sealsamas elektritõukeratastega ka Jõhvikate kampaaniasärgis noorukid. "Kutsusime neid korduvalt korrale, aga üks neist sõitis ühele tüdrukule otsa. Õnneks midagi tõsist ei juhtunud," sõnas ta, märkides, et nad kutsusid siiski juhtunut lahendama politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles