Koroona võttis elu Tammiku põhikooli keemiaõpetajalt

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Õpetajad ja õpilased leinavad varalahkunud Nadežda Pavljutti ning avaldavad tema emale, tütrele, pojale, lähedastele ja sõpradele siirast kaastunnet.
Õpetajad ja õpilased leinavad varalahkunud Nadežda Pavljutti ning avaldavad tema emale, tütrele, pojale, lähedastele ja sõpradele siirast kaastunnet. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

10. oktoobril suri 61aastaselt Kohtla-Järve Tammiku põhikooli (endise Tammiku gümnaasiumi) ja Jõhvi vene põhikooli kauaaegne keemiaõpetaja Nadežda Pavljut. Septembri lõpus avastati tal koroonaviirus.

Septembri lõpus testiti Tammiku põhikoolis koroonaviiruse suhtes. Nadežda Pavljuti testi tulemus oli positiivne ja ta läks koju. See oli tema viimane tööpäev koolis, millele ta oli pühendanud 29 aastat oma elust.

"Kõik on šokis. Seda ei osanud mitte keegi karta, sest Nadežda isegi ei kurtnud tervise üle," sõnas Tammiku põhikooli direktor Valentina Kutuzova. "Tol päeval ütles ta, et tunneb ennast hästi. Ma ei usu seda ikka veel, tundub, nagu avaneks kohe uks ja Nadežda astuks sisse... Ta oli professionaal ja peene hingega inimene, alati positiivne, särav ja naerusuine. Just selline peabki õpetaja olema. See on meile kõigile suur kaotus."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles