Konjus toimunud sõidukite kokkupõrkes sai vigastada viis inimest

Põhjarannik
Copy
Politseiauto. Illustratiivne foto
Politseiauto. Illustratiivne foto Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Pühapäeva pärastlõunal Konjus juhtunud liiklusõnnestuses said vigastada neli naist ja üks tüdruk, kiirabi toimetas nad haiglasse.

Liiklusõnnetus juhtus päras kella 15 Tallinna–Narva maantee 176. kilomeetril, kus põrkasid kokku neli sõiduautot. 

Esialgseil andmeil riivas 62aastase naise juhitud ja Narva suunas liikunud Mitsubishi Colt tema ees peatumist alustanud Volkswagen Passatit, mida juhtis 40aastane mees. Selle tagajärjel paiskus Mitsubishi vastassuunavööndisse ja põrkas kokku 46aastase naise juhitud Citroen C4ga. Saadud löögist paiskus Mitsubishi vastu Narva suunas liikunud Volkswagen Caddyt, mida juhtis 45aastane mees.

Kiirabi toimetas sündmuskohalt haiglasse Mitsubishi juhi, Citroeni juhi, Citroenis kaassõitjatena viibinud 45 ja 43aastase naise ning 11aastase tüdruku. Kõik autojuhid olid kained ja juhtimisõigusega, autodel olid all talverehvid.

Õnnetuse paigas oli maanteelõik liikluseks mitu teed suletud ja politsei suunas sõidukid kõrvalteedele.

Jõhvi politseijaoskonna välijuht Ville Ränik ütles, et teeolud olid sündmuskohal lumesaju ja miinuskraadide tõttu talviselt libedad. „Talvistes teeoludes tuleb alati suurendada pikivahet ja vähendada sõidukiirust, sest see jätab ootamatustele reageerimiseks rohkem aega,“ sõnas ta.

Ränik manitses autojuhte, kes pole oma autol veel suverehve talverehvide vastu vahetanud, et nad ei läheks praeguse ilmaga sõitma, sest see on väga ohtlik. Alates kolmapäevast, 1. detsembrist on suverehvidega liiklemine sootuks keelatud. 

Novembrikuu jooksul on praeguseks Eestis juhtunud 97 inimkannattanutega liiklusõnnetust, milles sai viga 104 ja hukkus kolm inimest. Käesoleva aasta jooksul on inimkannatanutega liiklusõnnetusi juhtunud 1437, neis on viga saanud 1604 ja hukkunud 50 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles