VIDEO Kohtla-Järve gümnasistid soovisid jõululauludega tänaval linnarahvale häid pühi (1)

Copy
Päkapikumütsides lauljate ansambel liikus Kohtla-Järvel lahtises maastikuautos, mille roolis oli kooli direktor Hendrik Agur.
Päkapikumütsides lauljate ansambel liikus Kohtla-Järvel lahtises maastikuautos, mille roolis oli kooli direktor Hendrik Agur. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kolmapäeva hommikul üllatasid Kohtla-Järve gümnaasiumi õpilased mitmel pool linnas inimesi jõululauludega.

"Jõulutrammiks" ristitud päkapikumütsides karavan külastas Kohtla-Järve vanalinnas päästjaid, käis laulmas Wironia kaubanduskeskuse juures ning Kesklinna põhikooli ajutise kodu trepil ja Järve kooli hoovis.

Lauljad liikusid linna vahel ühest paigas teise lahtise UAZi maastikuautoga, mille roolis oli Kohtla-Järve gümnaasiumi direktor Hendrik Agur. Tema sõnul soovis gümnaasium sellisel moel pakkuda jõulurõõmu kogu linnale ja soovida häid jõule.

Kohtla-Järve gümnaasiumi õpilased laulsid koos päästjatega "Aisakella".
Kohtla-Järve gümnaasiumi õpilased laulsid koos päästjatega "Aisakella". Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

"Tuline Kohtla-Järve gümnaasiumist, et teile paar toredat jõulusoovi tuua ja öelda, et oleme teiega ja aitäh teile, et olete olemas ja teete tänuväärset tööd," ütles ta Kohtla-Järve päästekomando õuel. 

Ootamatutest külalistest üllatunud päästjad ajasid õuele ühe päästeauto ja laulsid ka ise "Aisakella" kaasa.

"See on lihtsalt vapustav. Tuju on kogu päevaks hea," ütles Wironia kaubanduskeskuse juures kuuski müünud naine, kui kuuskede vahel oli ära kõlanud "Talve võlumaa".

Hommikust peale valmistasid gümnasistid töötubades helkureid, vaprusehelmeid, piparkooke, jõulukaarte ja muid kingitusi, mis viidi hiljem haiglasse.

Koolipere käis kolmapäeval ka ühisel jõuluteenistusel Pühajõe kirikus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles