IDA-VIRUMAA AASTA SÜNDMUS ⟩ Uus kool, mis toob Ida-Virumaale värsket hingamist ja lootust

Erik Gamzejev
Copy
Kood/Jõhvi avaaktus septembris oli emotsioonideküllane ja seal osales ka president Kersti Kaljulaid, kes on kujunenud selle kooli vaimseks patrooniks.
Kood/Jõhvi avaaktus septembris oli emotsioonideküllane ja seal osales ka president Kersti Kaljulaid, kes on kujunenud selle kooli vaimseks patrooniks. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Põhjaranniku hinnangul on lõppeva aasta olulisim sündmus Ida-Virumaal uue tehnoloogiakooli Kood/Jõhvi rajamine. Kool alustas tegevust tänavu septembris.

Kuigi see kool on tegutsenud alles veidi üle kolme kuu, on ta juba pälvinud hulganisti tunnustust. Kood/Jõhvi rajamine on valitud nii Ida-Virumaa aasta haridusteoks kui ka äriteoks ja pälvinud ettevõtjate sõbra auhinna. "Meil on kindlasti veel väga-väga palju teha, et see suur tunnustus ära teenida, aga me oleme sinnapoole teel," on öelnud üks kooli juhtidest Karin Künnapas, olles liigutatud, et sellele koolile on Ida-Virumaal osaks saanud niivõrd positiivne vastuvõtt.

Tehnoloogiakooli rajamisele ja selle käekäigule aktiivselt kaasa elav president Kersti Kaljulaid on kutsunud inimesi, kes tahavad panustada nii enda kui Ida-Viru piirkonna arengusse, kandideerima sellesse kooli. "Kui tunnete, et just teie töökoht on tulevaste muutuste tõttu kahtlase elueaga, kandideerige! Kõik, mida teilt oodatakse, on vanus vähemalt 18 aastat ja põhikoolidiplom, soov õppida programmeerima ning armastus või uudishimu Ida-Viru vastu, veetmaks siin mõnedki kaunid aastad oma elust või kogu elu," ütles ta kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles