Kohtla-Järve linnavalitsus nimetas kelmi munitsipaalettevõtte nõukogusse

Erik Gamzejev
Copy
Linnavalitsus nimetas munitsipaalettevõtte OSK Grupp nõukogu liikmeks Jevgeni Saltõkovi, kes kannab praegu karistust kelmuse ja võltsimise eest.
Linnavalitsus nimetas munitsipaalettevõtte OSK Grupp nõukogu liikmeks Jevgeni Saltõkovi, kes kannab praegu karistust kelmuse ja võltsimise eest. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavalitsus määras munitsipaalettevõtte OSK Grupp uueks nõukogu liikmeks Jevgeni Saltõkovi, kes kannab  jõustunud kohtuotsuse põhjal karistust kelmuses ja võltsimises ning on tekitanud linnale kahju.

Kohtla-Järve linnale kuuluv enam kui miljoni euro suuruse aastakäibega Osaühing OSK Grupp on kommunaalmajandusega tegelev ettevõte, mille tegevust linnavalitsus doteerib. Nii Saltõkovile kui ka teisele uuele OSK Grupi nõukogu liikmele, Keskerakonda kuuluvale saadikule Anton Dijevile, määras linnavalitsus nõukogu liikme igakuiseks tasuks 327 eurot ehk pool alampalka. 2025. aastani nõukogu liikmeks määratud Saltõkovi ja Dijevi kuutasu suureneb automaatselt koos alampalga kasvuga. 

2020. aasta detsembris jõustunud otsuse kohaselt karistas kohus Jevgeni Saltõkovi Kohtla-Järve noortekeskuses toime pandud kelmuste ja ametialaste võltsimiste eest 2 aasta pikkuse vangistusega tingimisi. Tema karistusest lahutati 8 kuud ja 10 päeva eeluurimise ajal vahi all veedetud aeg. Saltõkovile määrati ka kolme aasta pikkune katseaeg.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles