Kohtla-Järve uute bussipeatuste nimed eksitasid sõitjaid

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
See bussipeatus kannab Apteegi nime, ehkki apteeki ennast ei ole siin enam mitu aastat.
See bussipeatus kannab Apteegi nime, ehkki apteeki ennast ei ole siin enam mitu aastat. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve uute bussipeatuste nimed tekitasid sõitjates segadust. Bussifirma esindaja lubas edasiste probleemide vältimiseks peatuste nimed ühtlustada.

Kohtla-Järvel elav Natalja tundis eelmise aasta lõpus suurt rõõmu, kui sai teada, et alates uuest aastast Lux Expressi bussid Vironia keskuse juures paiknevast bussijaamast enam läbi ei sõida ning selle asemel on nende liinidel kaks uut peatust: Virumaa Kolledž ja Kunstide Kool / Apteek. Tore uudis oli tema sõnul ka see, et esmaspäevast neljapäevani saab Lux Expressi liinidel edasi-tagasipileti soetada poole hinnaga.

"See uudis tuli ootamatult, kuid olen kindel, et enamik Järve linnaosa elanikke ootas seda juba ammu," sõnas ta. "Sellisel kujul nagu praegu tekitab bussijaam meie linnas vaid segadust ja paikneb pealegi veel linnaservas. Seetõttu tegi mulle kui Põhja mikrorajooni elanikule suurt rõõmu, et nüüd saab pealinna sõites bussi peale minna ja bussi pealt maha tulla kodu lähedal. Midagigi tehti linnaelanike heaks ära."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles