Jõhvi konserveerib raudteejaama, aga ei tea, mis edasi saab (1)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Praegu käivad vana vaksalihoone konserveerimistööd, mille käigus tehakse korda fassaad ja katus. Millal aga maja täielikult renoveeritakse ja kasutusse võetakse, ei tea keegi.
Praegu käivad vana vaksalihoone konserveerimistööd, mille käigus tehakse korda fassaad ja katus. Millal aga maja täielikult renoveeritakse ja kasutusse võetakse, ei tea keegi. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Aastaid kasutuseta seisnud Jõhvi raudteejaama hoones käivad praegu konserveerimistööd, aga vallajuhtidel pole aimugi, mida selle hoonega lõpuks ette võtta. Aastaid kasutuseta seisnud Jõhvi raudteejaama hoones käivad praegu konserveerimistööd, aga vallajuhtidel pole aimugi, mida selle hoonega lõpuks ette võtta.

Järgmisel aastal saab 10 aastat täis ajast, mil Jõhvi poliitikud hakkasid lubama vana raudteehoone kordategemist. Seda kasutati valimiskampaanias nii 2013., 2017. kui ka 2021. aastal. Mullu andis Eesti Raudtee vallale kinnistu hoonestusõiguse ning aasta lõpus eraldas volikogu 80 000 eurot riigilt saadud nn koroonakriisi toetusest, et maja konserveerida.

Et hoone kokku ei kukuks

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles