Kes väärib Ida-Virumaa aasta tegija tiitlit?

Põhjarannik
Copy
Viimati pälvis Ida-Virumaa aasta tegija kuju Ida päästekeskuse juht Ailar Holzmann.
Viimati pälvis Ida-Virumaa aasta tegija kuju Ida päästekeskuse juht Ailar Holzmann. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kuni 28. jaanuarini saab välja pakkuda neid silmapaistvaid inimesi või ka organisatsioone, kelle mullused teod vääriksid Ida-Virumaa aasta tegija tiitlit.

Kuidas esitada Ida-Virumaa aasta tegija kandidaati

  • Pakkuge välja inimene, kelle tegevus väärib Ida-Virumaa aasta tegija 2021 tiitlit.
  • Koostage kirjalik põhjendus, miks just see inimene on tiitlit väärt.
  • Saatke ettepanek koos põhjendusega hiljemalt 28. jaanuariks Ida-Virumaa omavalitsuste liidule aadressil Keskväljak 1-301, 41594 Jõhvi või e-postiga ivol@ivol.ee, märgusõna "Aasta tegija 2021".

Aasta tegija 2021 tiitlile võivad kandideerida nii üksikisikud kui ka rühm tegijaid, kelle 2021. aasta jooksul tehtud tegu on jätnud positiivse jälje Ida-Virumaa käekäigule. Kandidaadid võivad tegutseda kultuuri-, sotsiaal-, majandus- või mis tahes muus valdkonnas.

Kõik inimesed, asutused ja kollektiivid võivad esitada kandidaate tiitli saamiseks kuni 28. jaanuarini. Kindlasti tuleb juurde lisada lühike põhjendus, mille poolest esitatud kandidaat 2021. aastal oma teo või tegudega silma paistis ja milline oli selle ülemaakondlik mõju, ning esitaja kontaktandmed.

Ettepanekud tuleb saata Ida-Virumaa omavalitsuste liidule e-posti aadressil ivol@ivol.ee või aadressil Keskväljak 1-301, 41594 Jõhvi, märgusõna "Aasta tegija 2021".

Ida-Virumaa aasta tegija 2020 tiitli sai Ida päästekeskuse juht Ailar Holzmann. Varasematel aastatel on tunnustuse pälvinud Viktor Andrejev, Piia Tamm, Viru Keemia Grupp, Erika Kõllo, Priit Kama, MTÜ Purtse Jõe Arenduskeskus, Andrei Katkov, Vladimir Všivtsev, Vladimir Võssotski, festivali "Mägede hääl" korraldusmeeskond ning Kiviõli seikluskeskuse rajajad Madis Olt ja Janek Maar ning Mare Roosileht.

Aasta tegija saab skulptor Aivar Simsoni valmistatud kuju ja tänukirja.

Konkurssi "Ida-Virumaa aasta tegija" viivad juba 14. korda läbi Ida-Virumaa omavalitsuste liit, Ida-Viru ettevõtluskeskus ja maakonnaleht Põhjarannik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles