Narva linnapea istus bussirooli

Ilja Smirnov
Copy
Narva linnapea Katri Raik istus uue liinibussi rooli ning andis sümboolse signaali, mis tähistas Tartu firmaga GoBus tehtava kaheksa-aastase koostöö algust.
Narva linnapea Katri Raik istus uue liinibussi rooli ning andis sümboolse signaali, mis tähistas Tartu firmaga GoBus tehtava kaheksa-aastase koostöö algust. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Alates teisipäevast, 1. veebruarist hakkab Narva bussiliine teenindama Tartu firma GoBus, kes toob liinile 20 uut MAN Lion's City gaasibussi. Uute busside liinile tuleku algust tähistava sümboolse signaali andis linnapea Katri Raik.

GoBusi uued MAN Lion's City bussid on ehitatud nõnda, et neid on mugav ja lihtne kasutada ka eakatel inimestel, lastel ja lapsevankriga noortel peredel. Madalapõhjalised bussid on varustatud kliimaseadmega, mis tagab bussis paraja temperatuuri nii suvel kui ka talvel. Istekohti on bussides 31-35 ning koos seisukohtadega on neis ruumi sajale sõitjale.

Busse narvalastele esitlenud ASi GoBus nõukogu liige Tiit Pruuli rõhutas, et piirilinna bussiühendus muutub uute busside liinile tulekuga senisest mugavamaks ja keskkonnasõbralikumaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles