Rausvere külas hukkus liiklusõnnetuses inimene

Põhjarannik
Copy
Leinaküünal
Leinaküünal Foto: Liis Treimann

Kolmapäeval kella 12 paiku juhtus Alutaguse vallas Rausvere külas raske liiklusõnnetus, kus kahe sõiduki avariis hukkus sõiduautos viibinud 73aastane mees.

Esialgsetel andmetel kaldus Jõhvi suunas liikunud sõiduauto Nissan Micra vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku veoautoga Volvo.

Liiklusõnnetus juhtus kell 12.13 Jõhvi-Vasknarva maantee 8. kilomeetril Pannjärve ringristmiku lähedal. Esialgsetel andmetel kaldus Jõhvi suunas liikunud sõiduauto Nissan Micra vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku veoautoga Volvo, teatas politsei.

Sõiduauto juht suri saadud vigastustesse sündmuskohal. Veoautojuht õnnetuse käigus viga ei saanud.

Liiklus avariipaigas oli häiritud ja ümber suunatud Ahtme kaudu. Liiklus taastati pärastlõunal. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Jõhvi politseijaoskonna patrullpolitseinik Ainar Neero ütles, et praegu peab liikluses olema eriti tähelepanelik ja ettevaatlik. "Autojuhtidel tuleb arvestada nii kaasliiklejatega kui ka sellega, et libedal teel pikeneb pidurdusteekond ning sõiduki juhtimine muutub märksa raskemaks," märkis ta. 

Viimati juhtus Ida-Virumaal hukkunuga liiklusõnnetus 1. veebruari hommikul, kui Tallinn-Narva maanteel Toila vallas aset leidnud sõidukite kokkupõrkes hukkus sõiduautos kaasreisijana olnud Estonia 40aastane baleriin Svetlana Danilova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles