VIDEO ⟩ Eesti hokiliiga mängija tegi pärast võitu publiku ees oma kallimale abieluettepaneku (1)

Erik Gamzejev
Copy
Kohtla-Järve Everesti hokimees Andrei Bedniakov tegi pärast võidumängu Eesti meistriliiga poolfinaalis abieluettepaneku oma kallimale Jekaterinale.
Kohtla-Järve Everesti hokimees Andrei Bedniakov tegi pärast võidumängu Eesti meistriliiga poolfinaalis abieluettepaneku oma kallimale Jekaterinale. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve Everesti hokimeeskonna kaitsja Andrei Bedniakov tegi pühapäeva õhtul pärast poolfinaalkohtumist publiku ees abieluettepaneku oma kallimale Jekaterinale. 

Pärast seda, kui Everest oli Eesti Coolbet hokiliiga poolfinaali teises kohtumises alistanud Läti meeskonna Riia Kurbads 5:1, kutsus Kohtla-Järve spordikeskuse juht Mihhail Kastritski publiku seast jääle Jekaterina Laimetsa. Ta väitis, et kodumeeskond tahab teda tänada toetuse eest. Klubi maskott tõi jääle suure kimbu roose, jagas need Everesti mängijatele, kes kinkisid igaüks lilleõie Jekaterinale. 

Viimasena roosi üle andnud kaitsja Andrei Bedniakov laskus põlvele ja palus oma kallima naiseks ning pani pärast nõusoleku saamist talle sõrme kihlasõrmuse. 

Kohtla-Järve jäähallis jälgis tänast mängu mitusada inimest. See oli esimene mäng pärast ligemale kaks aastat kestnud remonti. 

Poolfinaali seeria Kohtla-Järve Everesti ja Riia Kurbads vahel on nüüd viigis 1:1, kuna laupäeval Riias peetud mängu võitis Läti klubi 5:4. Otsustav mäng toimub järgmisel laupäeval Lätis. Selle mängu võitja läheb finaalis vastamisi Tartu Välk 494ga, kes on võitnud Eesti hokiliiga kolmel viimasel aastal järjest. 

Eesti hokiliigas on pärast mängu jääl abieluettepanekute tegemine muutumas harjumiseks. Veebruari alguses tegi abieluettepaneku oma kallimale üks  Tartu Välk 494 mängija pärast 7:5 võitu HC Everesti üle. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles