Narvas jätkuvad teetööd keerulistest oludest hoolimata

Ilja Smirnov
Copy
Narva Paul Kerese tänavale ehitatakse korraga sõidu ja -kõnniteid ning paigaldatakse ka tänavavalgustusliine. Uus asfalt saab maha oodatavasti juulis.
Narva Paul Kerese tänavale ehitatakse korraga sõidu ja -kõnniteid ning paigaldatakse ka tänavavalgustusliine. Uus asfalt saab maha oodatavasti juulis. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva teede ja tänavate remonditööd jätkuvad asfaldisegu tarneraskustest hoolimata. Ametnike sõnul ei ole töid seisma pandud isegi praegusel keerulisel ajal, mil vanad tarneahelad on katkenud, uued aga on tunduvalt kallimad.

Mitmete suuremate kõnniteede puhul pöördus töövõtja Narva linnavalitsuse poole palvega asfaltimistähtaegu pikendada ning linnavalitsus oli nõus seda tegema. Abilinnapea Irina Smirnova sõnul on ehitajatel paljudel kõnniteedel ettevalmistused asfaltimiseks juba tehtud ning endiselt on lootust, et juuni keskpaigaks saab seal uus asfalt maha pandud.

Sõiduteede hooajaliseks remondiks Narva linnavalitsus esialgu alles valmistub: hanke raames laekusid ettepanekud kolmelt ettevõttelt ning leping võitjaga sõlmitakse eeldatavasti enne mai lõppu. Smirnova sõnul on potentsiaalsetel töövõtjatel probleeme asfaldisegu saamisega ning seetõttu võivad tööde valmimise tähtajad venida. Esialgu on siiski veel lootust, et Narva teed tehakse enne sügise saabumist enam-vähem korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles