Retrobuss toob Narva toidulaadale

Põhjarannik
Copy
Nostalgiabuss Ikarus 255.
Nostalgiabuss Ikarus 255. Foto: timeless.ee

Kevade viimasel laupäeval toimuvale toidulaadale "Narva maitsed" saabub Tallinnast reisijatega retrobuss. Päeva jooksul viib Ikarus 255 kahele giidiga linnaekskursioonile.

Selline reis toimub ürituse "Narva maitsed" raames esimest korda ja sai võimalikuks tänu linna koostööle firmaga Lux Express, mis sõidutab retrobussiga Ikarus 255 (https://timeless.ee/ikarus-255).

Kell 13 algab ebatavaline ekskursioon koos Narva giidi Denis Bjorklandiga eesti keeles ja kell 15.30 linnapea Katri Raigiga vene keeles. Ekskursioon viib Kreenholmi linnaossa ja seal kuuleb huvitavaid lugusid Narva rikkalikust minevikust. Retrobuss mahutab kuni 30 inimest, seega paluvad ürituse korraldajad eelregistreerida (https://bit.ly/retroBus).

"Tegemist on proovireisiga ja kui nõudlust on, siis plaanime jätkata koostööd Lux Expressiga ning pakkuda samasuguseid reise regulaarselt," ütles Narva arendus- ja majandusosakonna turismi vanemspetsialist Olga Smirnova.

"Narva maitsed" pakub võimalust ühe päeva jooksul tutvuda Narva, Narva-Jõesuu ja kogu Ida-Virumaa paremate restoranide ja kohvikute menüüga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles