Kajakaema ründas lasteaias inimesi

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

28. juuni hommikul kutsuti päästjad appi Narva A.-A. Tiimanni tänavale, kus lasteaia territooriumile oli sattunud kajakapoeg. Ärritunud linnuema ründas hoovis liikunud inimesi ja seetõttu tuli päästjatel toimetada tibu loodusesse.

ATV põhjustas turbapõlengu

28. juuni õhtul märkas Toila vallas Konju külas turbarabas töötanud inimene, et rabast tõuseb suitsu, ning nägi läheduses ATV jälgi. Päästjad tegid kindlaks, et rabas põles umbes 25 ruutmeetri suurune ala, mille kustutamine lõpetati ligi kaks tundi hiljem. Päästjad tuletavad meelde, et riigimetsa majandamise keskus (RMK) sulges tuleohu tõttu Konjus asuvad metsad mootorsõidukitele mai lõpus.

Linnas süüdati paplitolm

28. juuni pärastlõunal andis tähelepanelik inimene teada, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Ritsika väikekohas on kuulda praksumist. Päästjad tegid saabudes kindlaks, et raudtee ääres põleb maastikul paplitolm. Ligi hektari suuruse maastikutulekahju kustutamiseks kulus poolteist tundi.

Tsisternist lekkis bensiin

27. juuni pärastlõunal anti häirekeskusele teada, et Toila vallas Kohtla raudteejaamas on kuumusest paisunud bensiin hakanud rongi tsisternist lekkima. Päästjad jahutasid mahutit ning pumpasid sealt umbes tonni jagu kütust välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles