Kohtla-Järve 15miljoniline teehooldushange on minemas uue nimega vanale tegijale

Erik Gamzejev
Copy
Kohtla-Järve teid ja tänavaid on rohkem kui paarkümmend aastat hooldanud firma N&V, nüüdsest teeb seda sarnase nimega firma EKONV Grupp. Nende mõlema peakontor asub Jõhvis ühel aadressil.
Kohtla-Järve teid ja tänavaid on rohkem kui paarkümmend aastat hooldanud firma N&V, nüüdsest teeb seda sarnase nimega firma EKONV Grupp. Nende mõlema peakontor asub Jõhvis ühel aadressil. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve tänavate hooldushankele esitas ainsana pakkumise värskelt asutatud firma EKONV Grupp. Viimane ostis osalemiseks vajaliku ajaloo ja tehnika aastaid linnatänavaid hooldanud firmalt N&V, kes ei oleks saanud riigimaksuvõlgade ja kehtestatud sanktsioonide tõttu hankel osaleda.

Praegune N&Vga sõlmitud Kohtla-Järve teede hooldamise leping kestab septembri lõpuni. 5. juulil jõudis linnavalitsusse aga kiri, et N&V sõlmis 23. mail firmaga EKONV Grupp ettevõtte ostu-müügilepingu. Mõlemad firmad asuvad Jõhvis samal aadressil − Kaasiku 28.

N&V võõrandas teede ja tänavate hoolduse, ehitus- ja projekteerimistööde, liikluskorraldusvahendite paigalduse, valmistamise ja hooldusega tegeleva ettevõtte EKONV Grupile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles