Voka muusikalaagrile paneb punkti kogukonnakontsert koos Laura ja Märt Aguga

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Foto: Erakogu

Esimest korda toimuv Voka muusikalaager lõpeb kolmapäeval, 10. augustil kogukonnale mõeldud kontserdiga, kus esinevad laagris osalejad ning erikülalised Laura ja Märt Agu.

Jakko Maltise juhendatud Voka laulukooli laste ja täiskasvanute koor käib alates esmaspäevast koos muusikalaagris. Laagrilisi kogunes ligi 60, nende seas laulusõbrad, kes Voka laulukoolis pole siiani käinud.

"Meie eesmärk oli propageerida laulukooli, et huvilised saaksid näha, kuidas tunnid käivad ja kas see neile sobib. Soovi korral saavad nad sügisest liituda," ütles Toila valla kultuurijuht Kaisa Pukk.

Muusikalaager lõpeb kolmapäeval kell 19 kogukonnale mõeldud kontserdiga perekond Saare koduõuel Kalda talus Voka külas. Esinevad muusikalaagris osalejad ning Laura ja Märt Agu, kes seal eelnevalt tunde läbi viisid. "Nii saab põimida kogukonna Eesti nimekate tegijatega ja luua kogukindliku kontserdi," rääkis Kaisa Pukk.

Kultuurijuhi sõnul on kontsert ehe näide kogukonnakultuurist: see toimub kohalike inimeste Eve ja Jaak Saare koduõuel, kus pere müüb oma käsitöötooteid, kogukonnaliige Piret Toovis peab kohvikut ning kogukonnainimesed laulavad ja tantsivad.

Kontserdi pääse maksab 5 eurot; lapsed on tasuta. Piletid on müügil kohapeal tund enne algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles