Narva ähvardab Ossipenko firmasid tegemata teetööde eest trahvidega

Ilja Smirnov
Copy
N&V töötajate ülesvõetud Linda tänava lõik on praegu sellises seisukorras, ehkki hanke esialgsete tingimuste kohaselt oleksid ehitustööd pidanud seal lõppema juba suve keskpaiku.
N&V töötajate ülesvõetud Linda tänava lõik on praegu sellises seisukorras, ehkki hanke esialgsete tingimuste kohaselt oleksid ehitustööd pidanud seal lõppema juba suve keskpaiku. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva linn on sõlminud Nikolai Ossipenko firmaga N&V mitu teehoolduslepingut, ent praeguseks on suurt riigimaksuvõlga omav N&V võõrandatud samuti Ossipenko äriimpeeriumiga seotud dubleerivale firmale. Mitmed teetööd on jäänud Narvas tähtajaks tegemata ning on selguseta, kumb firmadest neid tegema peaks.

N&V võõrandas vast asutatud ettevõttele Ekonv Grupp selle osa oma ärist, mis puudutab teede ja haljasalade remonti, ehitust, hooldust ning projekteerimist ja asfaltimist − peaaegu kõik, mis toob tulu peamiselt eelarvelepingute alusel. OÜ Ekonv Grupp kuulutas end ka N&V poolt varem allkirjastatud lepingute täitjaks. N&V enda mainet on kahjustanud maksuvõlad ja omavalitsustest tellijate etteheited. Põhjarannik kirjutas sellest lähemalt tänavu juulis ja augustis.

Kuu aega pärast Ekonv Grupi esilekerkimist on Narva linnavalitsus silmitsi mitmetel kohalikel objektidel tegemata jäänud töödega, millega peaks tegelema OÜ N&V. Linnamajandusamet on saatnud mõlemale sõsarfirmale mitu hoiatust, et septembri teisest poolest hakkab linn lepingute mittetäitmise eest neile trahve määrama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles