Jõhvi loodab põhikooli uue maja aasta lõpuks valmis saada

Erik Gamzejev
Copy
Jõhvi uus koolimaja on veel tellingutes ning fassaadi ehitamine ja siseviimistlustööd pooleli, kuid kolme kuu pärast peaks see põhikooli sissekolimiseks valmis saama.
Jõhvi uus koolimaja on veel tellingutes ning fassaadi ehitamine ja siseviimistlustööd pooleli, kuid kolme kuu pärast peaks see põhikooli sissekolimiseks valmis saama. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi põhikooli uue maja klassides, kus peaksid käima matemaatika, eesti keele ja teiste ainete tunnid, põristavad endiselt ehitajad ning vallavõimud hoiavad pöialt, et vähemalt aasta lõpuks saaks kool sisse kolida.

"Tööd on veel väga palju teha, aga kui pingutada, siis on võimalik aasta lõpuks maja valmis saada," ütles vallavalitsuse projektijuht Jevgeni Korniltsev.

Kehtiva lepingu järgi pidi ehitusfirma Rand & Tuulberg koolimaja valmis saama tänavu suvel, ent tuues põhjuseks materjalide tarnehäireid, see ei õnnestunud. Samuti soovis ehitaja vallalt materjalide kallinemise tõttu lisamiljonit, mida sundseisus vald nõustus ka andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles