Odinets püüab Kohtla-Järvel võimuvahetust korraldada

Erik Gamzejev
Copy
Esmaspäevaks selgub, kui palju õnnestub Eduard Odinetsil ja tema liitlastel koguda allkirju linnapea ja volikogu juhtide umbusaldamise avaldustele.
Esmaspäevaks selgub, kui palju õnnestub Eduard Odinetsil ja tema liitlastel koguda allkirju linnapea ja volikogu juhtide umbusaldamise avaldustele. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sotsid eesotsas Eduard Odinetsiga üritavad korruptsiooniskandaali sattunud Kohtla-Järvel võimupööret teha, kuid kolmapäevase seisuga polnud kindel, kas selleks vajalikud hääled tulevad ka valimisliidult Restart Kohtla-Järve, kellega läbisaamine on praegu kehvavõitu.

Järgmisel esmaspäeval koguneb linnavolikogu erakorralisele istungile, kus on praeguse teadmisega ainsaks päevakorrapunktiks energiakriisiga tegelemiseks komisjoni moodustamine. Opositsiooni liider sots Eduard Odinets ütles, et samal istungil on kavas esitada umbusaldusavaldused ka linnapeale Toomas Naelale, volikogu esimehele Tiit Lillemetsale ja aseeesimehele Maria Merkulovale. Sotsidel on 25-liikmelises Kohtla-Järve volikogus viis saadikut.

Pahka: Odinets ignoreerib mind

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles