Jõhvi spordikooli direktor lahkus delikaatse kaebuse tõttu ametist

Erik Gamzejev
Copy
Alles tänavu kevadel Jõhvi spordikooli direktoriks saanud Toomas Nõmmiste kinnitab, et pole midagi pahatahtlikku teinud ja läks naiste riietusruumi, kartes, et seal on inimest tabanud terviserike.
Alles tänavu kevadel Jõhvi spordikooli direktoriks saanud Toomas Nõmmiste kinnitab, et pole midagi pahatahtlikku teinud ja läks naiste riietusruumi, kartes, et seal on inimest tabanud terviserike. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Eelmisel reedel leppisid Jõhvi vallavanem Maris Toomel ja spordikooli direktor Toomas Nõmmiste kokku, et viimane lahkub omal soovil ametist, kuna tema kohta oli tulnud kaebus seoses sisenemisega spordihalli naiste riietusruumi. Esmaspäeva õhtul tõi Nõmmiste kogu loo omast vaatenurgast sotsiaalmeedias avalikkuse ette.

Alles sel kevadel Jõhvi spordikooli direktoriks saanud Toomas Nõmmiste teatas, et lahkub ametist, et poleks vassimist ja kõlakaid. "Minu vastu on esitatud delikaatne kaebus. Nimelt olen kaebuse esitaja sõnul sisenenud spordihoone naiste riietusruumi ja tekitanud talle ebamugavustunde," märkis ta ja selgitas seejärel pikemalt põhjusi.

Nõmmiste: kartsin, et inimest tabas terviserike

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles