Ida-Viru ettevõtluskeskus ootab tublide kodanike ja vabaühenduste kandidaate

Põhjarannik
Copy
Eelmisel aastal valiti Ida-Viru aasta euroraha rakendajaks MTÜ Tubli Laps, kes andis välja Jõhvi kodukoha aabitsa ja korraldas sellega seotud üritused lastele. Pildil Erika Prave ja Kalle Pärt.
Eelmisel aastal valiti Ida-Viru aasta euroraha rakendajaks MTÜ Tubli Laps, kes andis välja Jõhvi kodukoha aabitsa ja korraldas sellega seotud üritused lastele. Pildil Erika Prave ja Kalle Pärt. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kodanikupäeva eel soovib Ida-Viru ettevõtluskeskus taas esile tõsta neid, kelle teod muudavad meie kodukohta paremaks, kogukonda ühtsemaks ning kodanikuühiskonda tugevamaks.

Ida-Virumaa kodanikuühenduste tunnustamiskonkursile 2022 on kandidaatide esitamine alanud ja korraldajad loodavad aktiivset osavõttu.

Tunnustust jagatakse viies kategoorias:

  • Ida-Viru parim KOP rakendaja 2022 - tunnustatakse ühingut, kes on tulemuslikult kasutanud kohaliku omaalgatusprogrammi (KOP) toetusraha kogukonna hüvanguks.
  • Ida-Viru aasta euroraha rakendaja 2022 - tunnustatakse ühingut, kes panustab kogukonna arengusse ja on toetusraha tulemuslikult rakendanud.
  • Ida-Viru parim kodanikuühendus 2022 - tunnustatakse ühingut, kes on 2022. aastal silma paistnud kohaliku elu edendamisega, on kutsunud või viinud ellu kogukonna jaoks olulisi sündmusi või muid kogukonda elavdavaid/abistavaid projekte, on koostööaldis teiste ühenduste, ettevõtjate ja omavalitsusega, on tuntud ja hea mainega kohalike elanike seas.
  • Ida-Viru tegusaim kodanik 2022 - tunnustatakse algatusvõimelist inimest, kes on oma tegevusega 2022. aastal silma paistnud ning kaasa aidanud oma piirkonna, maakonna või valdkonna positiivsele arengule.
  • Ida-Viru loomemajanduse arendaja 2022 - tunnustatakse üksikisikut või organisatsiooni, kes on oma tegevusega Ida-Virus arendanud loomemajanduse valdkonda.

Kõik asutused, ettevõtted, omavalitsused, kodanikuühendused ja eraisikud saavad kandidaate esitada 1. novembrini Ida-Viru ettevõtluskeskuse lehel ivek.ee/konkurss.

Tunnustamiskonkursi läbiviimist toetavad Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Kohaliku omaalgatuse programm, Euroopa Liidu Euroopa regionaalarengufond, rahandusministeerium ja kultuuriministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles