Neljapäeval selgub, kas korruptsioonis kahtlustavad jäävad Kohtla-Järvel võimule või mitte

Erik Gamzejev
Copy
Korruptsioonikuritegudes kahtlustatavad volikogu esimees Tiit  Lillemets ja revisjoikomisjoni esimees Janek Pahka pole seni pidanud vajalikuks oma kohtadelt ise lahkuda.
Korruptsioonikuritegudes kahtlustatavad volikogu esimees Tiit Lillemets ja revisjoikomisjoni esimees Janek Pahka pole seni pidanud vajalikuks oma kohtadelt ise lahkuda. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Neljapäeva pärastlõunal toimuval Kohtla-Järve volikogu istungil saabuv tõehetk määrab, kas linna jääb juhtima korruptsioonikuritegudes kahtlustatavate seltskond või õnnestub ülejäänutel nad tagandada ja asuda ise uut koalitsiooni looma.

Hääletusele läheb seitse umbusaldusavaldust, teiste seas volikogu esimehele Tiit Lillemetsale ja aseesimehele Maria Merkulovale, kogu linnavalitsusele, aga ka kolmele volikogu komisjoni esimehele, kes on samuti kahtlusalused. Lisaks on eraldi umbusaldusavaldus esitatud linnapea Toomas Naelale, kes erinevalt ülejäänutest ei ole kahtlusalune.

Kuigi Kohtla-Järvel on viimaste nädalate jooksul korruptsioonikahtlustuse saanud jalgpallimeeskonna jagu poliitikuid ja ametnikke, on nendest omal soovil ametist lahkunud vaid linnapea abi Ahtme ja Sompa linnaosas Aljona Kazakova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles