Vanameistrid tüürisid HITO/Karjamaa neljanda võiduni

Erik Gamzejev
Copy
Vanameister Edvard Trumm oli HITO/Karjamaa kaheksandas võidumängus taas põhitegija, kes viskas 27 punkti.
Vanameister Edvard Trumm oli HITO/Karjamaa kaheksandas võidumängus taas põhitegija, kes viskas 27 punkti. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

HITO/Karjamaa alistas Eesti korvpalli teises liigas reede õhtul eelkõige tänu veteranide Edvard Trummi, Veiko Simmi ja Margo Tali panusele Tallinna tehnikaülikooli noored 99:84. 

HITO/Karjamaa juhtis poolajaks 57:44. Teisel poolajal õnnestus ametlikku nime TALTECH BS/FENSTER/TSK kandval meeskonnal mitmel korral vähendada vahet seitsmele punktile, kuid tõeliselt tasavägiseks see mäng enam ei läinud. 

Kahes eelmises mängus puudunud 39aastane Trumm ja 37aastane Simm olid seekord taas platsil ja näitasid kuivõrd kõva kaal neil kahel meeskonna edus on. Seda eelkõige korvialuse tsooni valitsemisel. 

Lauavõitluses jäi Ida-Viru meeskond peale 49:39. Trumm tõi ära seejuures 16 ja Simm 10 lauapalli. Simm oli 21 punktiga meeskonna resultatiivseim. Trumm arvele jäi 13 punkti, kuid tema kasutegur ehk efektiivsuskoefitsent oli meeskonna parim - 29. Simmil oli see näitaja 23, mängival treeneril, 38aastasel Margo Talil, kes jagas koguni 9 resultatiivset söötu, 22. 

Hea mängu tegi taas ka 17aastane Kert Kasemets. Tema punktiskoor oli seekord pisut väiksem kui hooaja eelnevates mängudes, kuid 15 punkti, viis lauapalli ja kolm korvisöötu, oli samuti korralik panus.  

HITO/Karjamaa on alustanud hooaega nelja võiduga viiest mängust, mis annab liigas praegu teises koha. Järgnevatel nädalatel seisavad ees võõrsil mängud. Jõhvis on järgmine mäng alles novembris lõpus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles