Virumaa kolledž koolitaks loodusainete õpetajaid kohapeal

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Läinud kolmapäeval kogunes poolsada loodusainete õpetajat ja haridusjuhti Virumaa kolledžisse, et osaleda täienduskoolitusel ning anda teada oma ootustest ja vajadustest tulevikus.
Läinud kolmapäeval kogunes poolsada loodusainete õpetajat ja haridusjuhti Virumaa kolledžisse, et osaleda täienduskoolitusel ning anda teada oma ootustest ja vajadustest tulevikus. Foto: Postimees

Virumaa kolledž on valmis osalema täppis- ja loodusainete õpetajate ettevalmistamisel, sest nendest on piirkonnas terav puudus. Haridusminister pidas seda võimalikuks, kui see on kiirem ja lihtsam tee õpetajate leidmiseks.

"Heal tasemel eesti keeles loodusainete õpetamine Ida-Virumaa õpilastele on siinse piirkonna arengu võtmetegur. Tallinnast ja Tartust ei tule Ida-Virumaale piisavalt õpetajaid, seega tuleb astuda samme nende koolitamiseks Ida-Virumaal kohapeal," ütles Tallinna tehnikaülikooli Virumaa kolledži direktor Mare Roosileht.

"Oleme valmis koostööks Tallinna ja Tartu ülikooliga õpetajate koolitamisel," lisas Roosileht, kelle sõnul saab kolledž pakkuda nii ruume, laboratooriume kui ka pädevaid õppejõude reaalainete õpetamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles