HITO/Karjamaa pööras tasavägise mängu viimasel veerandil kindlaks võiduks

Erik Gamzejev
Copy
17aastane Kert Kasemets tõi viimases võidumängus HITO/Karjamaale 17 punkti.
17aastane Kert Kasemets tõi viimases võidumängus HITO/Karjamaale 17 punkti. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

HITO/Karjamaa sai Eesti korvpalli teises liigas kuuenda võidu alistades Pärnumaa Tünamo 96:76.

Jõhvi spordihallis toimunud kohtumine oli tasavägine kuni viigiseisult 62:62 alanud viimase veerandini. Siis tegi kodumeeskond vähem kui viie minutiga otsustava vahespurdi 20:4 ja kuues võit oli kotis.

Kui enamikus selle hooaja mängudes on HITO/Karjamaa võitudeni vedanud veteranid, siis seekord oli nende kõrval kaalukas osa noortel. 17aastane Kert Kasemets viskas meeskonna parimana 17 punkti ja tema eakaaslased Tanel Maalma 14 ja Karl Teppo 10 punkti. Kõik kolm olid platsil ka neljandal veerandil otsustava edu sepistamisel.

Neist paarkümmend aastat vanematest meestest viskas Veiko Simm 16 punkti ja võttis 10 lauapalli. Margo Tali tõi 13 ning andis ka koguni 10 resultatiivset söötu.

HITO/Karjamaa on kuue võidu ja kahe kaotusega teises liigas kolmandal kohal. Sama palju võite ja kaotusi, kuid parema punktide suhtega, on ka teisel kohal oleval Audentesel. Tabeli tipus olev Indrek Ruudu juhendamisel mängiv Rapla korvipallikool on võitnud kõik üheksa mängu. HITO/Karjamaa järgmine kodumäng on 16. detsembril kui vastu tuleb ühe võiduga viimasel kohal olev Tartu Ülikool/Septicum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles