Kelmid võtsid naise nimel laenu

Põhjarannik
Copy
Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

1. detsembril teatati politseile, et 46aastasele naisele oli helistanud tundmatu isik, esitlenud end Coop Panga töötajana ja väitnud, et naise nimele on välismaal võetud mitu laenu. Kontrollimaks, kas laenu on võtnud ikka see naisterahvas, palus helistaja naisel mitu korda arvutisse Smart-ID PIN-koodid sisestada. Hiljem selgus, et naise nimele on võetud Eestis vähemalt kolm laenu ja summad kantud kolmandale kontole. Kahju on 4900 eurot.

Jõhvis rünnati kaht meest

30. novembril sai politsei teate, et Jõhvis Narva maanteel lõid seni tuvastamata isikud 51aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei välja kriminaalmenetluses.

1. detsembril tuli teade, et Jõhvi linnas lõi 29aastane mees omavahelise konflikti käigus 35aastast meest, kes sai viga. Politseinikud pidasid lööja kinni.

Kohtla-Järve poes ähvardati töötajat

30. novembril teatati politseile, et seni tuvastamata mees ähvardas Kohtla-Järvel Outokumpu tänava kaupluses kassapidajat.

Alkovaras nabiti kinni

1. detsembril sai politsei teate, et 50aastane mees varastas Narvas Kreenholmi tänava kauplusest alkoholipudeleid. Turvamees pidas mehe kinni ja andis üle politseile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles