Kohtla-Järve noortekeskus kogus hooldekodu elanikele taas villaseid sokke ja susse

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Ka tänavu detsembris said kõik soovijad Kohtla-Järve noortekeskusesse hooldekodude elanikele kinkimiseks villaseid sokke ja susse ning muudki meelepärast tuua.
Ka tänavu detsembris said kõik soovijad Kohtla-Järve noortekeskusesse hooldekodude elanikele kinkimiseks villaseid sokke ja susse ning muudki meelepärast tuua. Foto: Kohtla-Järve noortekeskus

Kohtla-Järve noortekeskus korraldas heategevuskampaaniat "Jaga soojust" juba neljandat korda. Enne jõule külastasid keskuse töötajad pansionaati Paide ning andsid aasta jooksul kogutud villased sokid ja sussid ning muud kingitused sealsetele asukatele üle.

Kingituste kogumise kampaania ise toimub küll aasta lõpus, kuid ettevalmistus selleks algab noortekeskuses palju varem: juba aasta alguses võtavad keskuse noored ja töötajad lõnga ja vardad kätte ning koovad vabadel hetkedel kohalike hooldekodude elanikele jõulukingiks sokke ja susse.

"Nähes, kui õnnelikud nad kingituste üle on ja kui väga nad sooje asju vajavad, otsustasime muuta oma heategevuskampaania iga-aastaseks traditsiooniks. Meie soojendame vanureid oma sokkide ja tähelepanuga, nende siiras rõõm ja emotsioonid aga soojendavad meie südameid," rääkis noortekeskuse direktor Alissa Linter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles