Rahurikkuja läks politsei saabudes veel ülbemaks ning lõpetas vanglas

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Käerauad. Foto on illustratiivne.
Käerauad. Foto on illustratiivne. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

2. jaanuari hilisõhtul sai politsei teate, et Kohtla-Järvel kurdavad ühe kortermaja elanikud kõva muusika ja lärmi üle. Naabrid käisid ka ise öörahu rikkuja korteri ukse taga, kuid nende palvetele muusikat vaiksemaks panna, ei reageeritud.

Politseinike saabumisel avas 41aastane mees ukse, kuid keeldus muusikat vaiksemaks keeramast ning hoopis lisas volüümi juurde. Mees oli tugevas alkoholijoobes, käitus agressiivselt ning ei allunud politseinike korraldusele. Politseinikud pidasid mehe kinni. Teel Viru vanglasse, muutus mees autos uuesti agressiivseks ning ründas tema kõrval istunud patrullpolitseinikku. Korrakaitsja pöördus tervisekontrolliks haiglasse ning teenistust ei jätkanud.

Ametikohustust täitnud politseiniku rünnanud mees toimetati ikkagi vanglasse ning suhtlusvahendiks vägivalla valinud mees sai kambris oma teo üle järele mõelda. 

4. jaanuaril saadeti kriminaalmenetluse materjalid kiirprotokolliga kohtusse, kus kohus määras mehele politseiametniku ründamise eest 2 kuud ja 27 päeva tingimisi vangistust aastase katseajaga. Mees tunnistas enda süüd ning kahetses tehtut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles