Ida päästekeskuse juht Ailar Holzmann pälvis kolleegide kõrge tunnustuse

Põhjarannik
Copy
Peaaegu alati muigelsuine Ailar Holzmann on arendanud Virumaa päästevõimekust ning ameti sees asjalikku ja meeldivat töökeskkonda rohkem kui veerand sajandit.
Peaaegu alati muigelsuine Ailar Holzmann on arendanud Virumaa päästevõimekust ning ameti sees asjalikku ja meeldivat töökeskkonda rohkem kui veerand sajandit. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Eesti Vabariigi aastapäeva eel jagas päästeamet Jõhvi kontserdimajas oma teenetemärke. Kokku tunnustati erinevate autasudega 120 inimest nii kodu- kui ka välismaalt.

"Päästeamet on Eestis uuringute järgi kõige kõrgema usaldatavusega riigiamet. Vaid üks inimene 20st on küsitlusel märkinud, et ei usalda seda," ütles oma tervituses siseminister Lauri Läänemets.

"Tegu on erakordselt kõrge reitinguga, kuid nagu igal pool mujal, on viimane aasta olnud eriline. Välja on tulnud kitsaskohti ja Ukrainas nähtu on kätte andnud uusi suundi, mida nüüd peaks kiirkorras arendama," rõhutas päästeameti peadirektor Kuno Tammearu oma sõnavõtus. Nii on tehtud ettepanek, et valitsus eraldaks raha ühistutele kortermajade külma sõja aegsete varjendite kordategemiseks, et elanikud sinna häda korral varjuda saaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles