Politsei pidas kinni Kohtla-Järvel toimunud plahvatuse korraldamises kahtlustatava mehe

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Selles majas toimus esmaspäeva ennelõunal plahvatus, milles kahtlustatakse 43aastast meest.
Selles majas toimus esmaspäeva ennelõunal plahvatus, milles kahtlustatakse 43aastast meest. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Politsei pidas sel nädalal Orul kinni mehe, keda kahtlustatakse esmaspäeval Kohtla-Järve ühes elumajas asuvas kaupluses toimund plahvatuse korraldamises. 

15. märtsi õhtul pidasid politseinikud Kohtla-Järvel Oru linnaosas kinni 43aastase mehe, keda kahtlustatakse mõned päevad varem toime pandud plahvatuse korraldamises.

Jõhvi politseijaoskonna grupijuht Aleksandra Mürsep ütles, et kuna mees on varasemast politseile tuttav ning ta pidi 13. märtsil ilmuma Viru Vanglasse varasema kuritöö eest karistust kandma, viidigi mees otse kinnipidamise järel Viru Vanglasse oma eelmist karistust kandma.

„Plahvatuse puhul on tegemist äärmiselt ohtliku sündmusega, millel võinuks kõrvaliste isikute olemasolul tagajärjed olla palju traagilisemad,“ lisas Aleksandra.

Praegu teadaolevalt oli tegemist süttimisohtlikku vedelikku sisaldanud esemega, mis tekitas plahvatuse. Kõik täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Politsei sai esmaspäeval kella 10.30 paiku teate, et Kohtla-Järvel Keskallee tänaval on toimunud plahvatus. Esialgsetel andmetel sisenes Keskallee tänaval asuvasse antiigikauplusesse 43aastane mees, kes viskas 52aastase mehe jalgade suunas eseme, mis plahvatas. Rünnatav sai viga ning ta viidi haiglasse. Kuriteos kahtlustatav aga lahkus ise sündmuskohalt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles