Virumaa kolledž panustab nii eestikeelsele õppele üleminekusse kui ka rohepöördesse

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Virumaa kolledž loodab, et õiglase üleminekuga seotud väljakutsed ja uued õppekavad meelitavad noori rohkem insenerierialasid õppima.
Virumaa kolledž loodab, et õiglase üleminekuga seotud väljakutsed ja uued õppekavad meelitavad noori rohkem insenerierialasid õppima. Foto: Virumaa kolledž

Tallinna tehnikaülikooli Virumaa kolledž kutsub sügisest omandama loodusainete õpetaja mikrokraadi, et leevendada loodusainete õpetajate puudust. Oma põhierialadega loodab tehnikakolledž kaasa aidata rohepöörde õnnestumisele.

Tallinna tehnikaülikooli Virumaa kolledž koostöös Tallinna ülikooliga ootab omandama loodusainete õpetaja mikrokraadi nii neid, kellel on juba õpetaja kutse, kuid soovivad laiendada oma ainevaldkonna või eesti keele teadmisi, kui ka neid, kes alles kaaluvad võimalust asuda õpetaja ametirajale.

"Ida-Virumaa ootab tööle üle saja õpetaja, eriti suur puudus on loodusainete õpetajatest. Maakonnas läbi viidud küsitlus näitas, et terav puudus on kõikidest loodusainete õpetajatest. Lisaks on vajadus olemasolevate õpetajate ümber- ja keeleõppe järele," ütles Virumaa kolledži direktor Mare Roosileht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles