Narva Vanalinna riigikooli õpetajad pole koolireformiga rahul ja pöördusid haridusministri poole

Ilja Smirnov
Copy
Narva Vanalinna riigikooli seinte vahel keeb elu. Reformiplaani kohaselt peaks sellest õppeasutusest saama sellessamas vanas hoones suure hariduskompleksi struktuuriüksusena tegutsev põhikool.
Narva Vanalinna riigikooli seinte vahel keeb elu. Reformiplaani kohaselt peaks sellest õppeasutusest saama sellessamas vanas hoones suure hariduskompleksi struktuuriüksusena tegutsev põhikool. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva Vanalinna riigikooli töötajad pöördusid haridus- ja teadusminister Tõnis Lukase poole kollektiivse kirjaga, milles väljendavad muret ja rahulolematust haridusministeeriumi plaaniga liita nende kool kavandatava uue hariduskompleksiga.

Kirjale on alla kirjutanud 44 Vanalinna kooli töötajat. Tekstist võib järeldada, nagu poleks neid varem selgelt teavitatud, et nende kool plaanitakse liita loodava uue hariduskompleksi või -linnakuga.

Töötajad on mures ka selle pärast, et Vanalinna riigikooli direktorist Tatjana Stepanovast, kes on sel ametikohal olnud kõik 23 aastat, mil kool on tegutsenud, saab reformi tagajärjel kõigest osakonnajuhataja. Samuti muutub kooli eelarve osaks hariduskompleksi eelarvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles