Toila eralasteaia saatus on endiselt lahtine

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Naerumere pidaja Martin Rytberg ütles esmaspäeval lasteaias toimunud koosolekul, et kui lepingu perioodi pikendada, on võimalik eelarvet vähendada.
Naerumere pidaja Martin Rytberg ütles esmaspäeval lasteaias toimunud koosolekul, et kui lepingu perioodi pikendada, on võimalik eelarvet vähendada. Foto: Matti Kämärä/Põhjarannik

Toila vallavolikogus jäi kolmapäeva õhtul hääletamata eelnõu, mis oleks enne tähtaega lõpetanud lepingu Toila lasteaia Naerumeri pidajaga. Kompromissi leidmiseks on kuu aega.

"Pidasime mõistlikuks anda kuu aega ajapikendust, kuna lasteaia pidaja näitas üles valmisolekut läbirääkimisteks - nii lasteaias toimunud koosolekul kui ka kirjalikult. Sinnamaani on see vallavalitsuse info põhjal puudunud," ütles Toila vallavolikogu esimees Etti Kagarov.

Koosoleku lasteaias kutsusid esmaspäeval kokku lastevanemad, kes soovisid vallavalitsuse ja volikogu liikmed ning lasteaia pidaja n-ö ühise laua taha saada. Eesmärk oli leida tahe üksteist arvestavaks koostööks, kommenteeris lasteaia hoolekogu liige, lapsevanem Merle Harjo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles