Jõhvis avati uus veoautokeskus

Põhjarannik
Copy
Avamispäevaks oli otse tehasest kohale toodud kõige uuem valik rohekaskuldse kuuega DAFi demoautosid.
Avamispäevaks oli otse tehasest kohale toodud kõige uuem valik rohekaskuldse kuuega DAFi demoautosid. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

OÜ Truck Trading Estonia avas Jõhvi tööstuspargis DAFi veoautode müügi- ja remondiesinduse. Lisaks uutele ja kasutatud DAFi kaubamärgi veokitele esindab firma ka mitmeid haagisetootjaid. Hooldusesse ja remonti oodatakse aga ka teiste veokibrändide autosid.

Kui viimastel aastatel on mitmed Eesti turuliidritest veokibrändide tugipostid Ida-Virumaalt taandunud, siis Truck Trading Estonia on astunud julge sammu ja tulnud siinsele kliendile lähemale, mis tähendab töösõidukite nii kallist remondi- ja hooldus- kui ka seisuaja lühenemist.

"Meie firmas on Ida-Virumaale laienemine olnud plaanides juba kümmekond aastat," ütles OÜ Truck Trading Estonia juhatuse liige Kaido Kaasik. Vahepealne koroona- ja kiibikriis ning eelmise aasta veebruaris alanud sõda pidurdasid ning sundisid siinset arendust natuke kokku tõmbama, kuid krunt on soetatud ning hoone ehitatud selliselt, et seda saab laiendada.

Kokku investeeriti praeguses etapis kaks miljonit eurot ning praeguse seisuga on seal tööl neli inimest. "Lähim perspektiiv on seda arvu kolme-neljakordistada, aga spetsialistide leidmine pole lihtne. Teadlikult konkurendilt töötajaid üle lööma ei lähe, sest siis vastatakse sulle tulevikus sama mõõduga. Seetõttu panustame koostöösse kutsekoolidega ning noortesse," ütles Kaasik.

DAF hoiab täna Eesti veoautoturul neljandat kohta, kuid Kaasik leiab, et nüüd, mil ka idasuunas on esindus olemas ja kiibikriis on taandumas, on kolmandaks tõusmine käeulatuses. Ja suurima kasvu ootus on just siinne regioon. "Näeme, et mitmed maakonna suured firmad on tänu esinduse ehitamisele soetanud endale esimesed DAFi kaubamärgi veokid, ning loodame edaspidist head koostööd," lisas Kaasik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles