Keskerakond tahab tagandada Kohtla-Järvel Virve Linderi linnavalitsuse ja teha uueks meeriks Tarmo Tammiste

Erik Gamzejev
Copy
Kauaaegne Narva linnapea Tarmo Tammiste kinnitas, et juhul kui volikogus on vajalik hulk toetushääli koos, on ta nõus asuma Kohtla-Järve linnapea ametisse.
Kauaaegne Narva linnapea Tarmo Tammiste kinnitas, et juhul kui volikogus on vajalik hulk toetushääli koos, on ta nõus asuma Kohtla-Järve linnapea ametisse. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Kohtla-Järve volikogusse kuuluvad keskerakondlased tahavad tagandada kaks kuud tagasi ametisse asunud Virve Linderi linnavalitsuse ja tuua tema asemele endise Narva linnapea Tarmo Tammiste, aga selleks ei ole neil praegu piisavalt hääli koos.

Otseseid ja konkreetseid etteheiteid Linderi vähemusvalitsuse senisele tööle volikogu liikmed, kellega Põhjarannik rääkis, ei nimetanud. Küll aga ütlesid mitmed neist, et Keskerakond tahab saada linna etteotsa taas oma inimese.

Veebruari lõpus moodustasid Kohtla-Järvel koalitsiooni viis Keskerakonna ja viis sotside fraktsiooni liiget ning veel neli saadikut: Anton Dijev, Maria Merkulova, Deniss Veršinin ja Zaur Abbassov. 25kohalises volikogus on neil kokku 14 häält. Nende häältega valiti uueks volikogu esimeheks sots Eduard Odinets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles