Narva Trans pääses Jerevanist saunata

Põhjarannik
Copy
Kui Jerevanis Transi tipuründajal ja tänavuse hooaja parimal skooritegijal Tristan Koskoril värvava löömise võimalusi ei avanenud, siis seda enam oodatakse temalt tabamusi korduskohtumises Rakveres.
Kui Jerevanis Transi tipuründajal ja tänavuse hooaja parimal skooritegijal Tristan Koskoril värvava löömise võimalusi ei avanenud, siis seda enam oodatakse temalt tabamusi korduskohtumises Rakveres. Foto: Narva Trans

Kuigi Narva Trans oli eurosarja avamängus Armeenia 15kordse meistri Jerevani Pjuniku vastu peaaegu kogu kohtumise tugeva surve all, õnnestus Jerevanist tulema saada siiski vaid 0:2 kaotusega, mis jätab õrna võimaluse üritada Eestis toimuvas korduskohtumises pääsu järgmisesse ringi.

Esimesel poolajal õnnestus Transil oma värav puutumatuna hoida ja suurepäraseid tõrjeid tegi ka sel hooajal põhiliselt varumeeste pingilt mänge jälginud 22aastane väravavaht Aleksandr Kreizmer.

Trans pidas survele vastu rohkem kui tund aega ja alles 65. minutil õnnestus kohtumise selgeks favoriidiks olnud Pjunikul skoor avada. Kohtumise teine värav sündis kaks minutit enne normaalaja lõppu, kui Kreizmer eksis ainsal korral selles mängus, pudistades äärelt tulnud palli püüdmisel selle oma väravasse.

Et sellest paarist edasi pääseda, tuleb Transil korduskohtumises kaitsetöö kõrval ka väravaid lüüa. Kuidas see õnnestub, võivad kõik jalgpallisõbrad näha 20. juulil Rakvere staadionil, kus toimub korduskohtumine. Narvas eurosarja mängudeks kõlblikku staadioni pole.

"Meid aitaks väga see, kui me lööksime kordusmängus värava avapoolajal, siis tooks iga värav meid üha enam mängu sisse. Tegu on raske ülesandega, aga midagi võimatut ka ju pole. Meie veel usume enda edasipääsu ning hoiame oma võimalusest hammastega kinni," kinnitas Transi peatreener Sergei Terehhov jalgpalliportaalile Soccernet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles