Kohtla-Järve tunnustab tublimaid linnaelanikke

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Nii kauniks on Järveküla tee 49. maja elanikud oma hoovi ise muutnud.
Nii kauniks on Järveküla tee 49. maja elanikud oma hoovi ise muutnud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavalitsus soovib Eesti taasiseseisvumise päeval, 20. augustil tunnustada andekaid, töökaid, hoolivaid ja oma kodulinna armastavaid inimesi. Kandidaate võivad välja käia linnaelanikud ise.

Kohtla-Järve linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialisti Nadežda Pahka kinnitusel leidub igas tegevusvaldkonnas inimesi, organisatsioone, ühendusi ja ettevõtteid, kelle teeneid võiks ära märkida.

"Kohtla-Järvel elab palju andekaid, töökaid, hoolivaid ja oma kodukohta armastavaid inimesi, kes hinge ja täie pühendumusega muudavad meie linna kaunimaks, paremaks, nähtavamaks, turvalisemaks ja puhtamaks. Kindlasti olete kohanud hästi hooldatud õuealasid - keegi on kogu selle ilu taga. Või teate kedagi, kes on pühendunud abivajajate aitamisele. Või tunnete kedagi, kes teeb oma igapäevatööd sellise pühendumusega, et võiks olla eeskujuks ka teistele. Kõik need inimesed väärivad tunnustust," sõnas ta.

Kandidaate võivad kuni 10. augustini esitada nii füüsilised kui ka juriidilised isikud. Seejuures mingeid piiranguid ei ole, kuid esitatav kandidaat peab olema Kohtla-Järve elanik ning tema tegevus peab olema seotud Kohtla-Järve linnaga.

Vabas vormis ettepanekud tuleb saata e-posti aadressil linnavalitsus@kjlv.ee või postiaadressil Keskallee 19, 30395 Kohtla-Järve (märgusõna "Tubli elanik"). Taotlusesse tuleb märkida tubli inimese või organisatsiooni nimi ja kontaktandmed ning kirjeldada esitatava kandidaadi või organisatsiooni teeneid Kohtla-Järve linna ees.

Ettepanekuid hindab linnavalitsuse liikmetest koosnev komisjon. Esitatud kandidaate tunnustatakse 20. augustil Eesti Vabariigi iseseisvuse taastamisele pühendatud pidulikul üritusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles