Kohtla-Järve linnavalitsuses käib põhjalik verevahetus

Erik Gamzejev
Copy
Kohtla-Järve linnapäevade avamisel puistasid linnavalitsuse liikmed linnavalitsuse trepilt sätendavaid konfette, kuid kõrvuti pidustustega on linnavalitsus sel aastal otsinud oma ridadesse paarikümmet uut inimest, kellega koos linna arengule uus hoog anda.
Kohtla-Järve linnapäevade avamisel puistasid linnavalitsuse liikmed linnavalitsuse trepilt sätendavaid konfette, kuid kõrvuti pidustustega on linnavalitsus sel aastal otsinud oma ridadesse paarikümmet uut inimest, kellega koos linna arengule uus hoog anda. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavalitsuses ja linnaasutustes käib põhjalik verevahetus: kui tänavu on linnasüsteemis kaotatud ligikaudu sada töökohta, siis samal ajal on avalike konkurssidega otsitud ametisse ligikaudu 20 uut töötajat alates koristajast kuni linnaasutuste juhtideni välja.

Linnapea Virve Linderi sõnul on inimesed ametist lahkunud erinevatel põhjustel. "Osa soovib teha karjääri mujal, osa inimesi on jõudnud pensioniikka ja tunneb, et pole enam võhma sellise tempoga tööd teha, nagu meie eeldame," ütles ta. Linder lisas, et osa töötajate puhul on lahkumise põhjus ka see, et nende eesti keele oskus ei vasta seaduse nõuetele.

Koolid tõmbavad ametnikke parema palgaga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles