Kohtla-Järve põhikoole kritiseerinud Agur sai vastulöögi: "Ta ise ei saa hakkama"

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Julia Kalamajeva arvates on Hendrik Agur Kohtla-Järve koole alusetult mustanud. Aguri sõnul on ta tahtnud juhtida puudustele tähelepanu, et teha otsuseid olukorra parandamiseks.
Julia Kalamajeva arvates on Hendrik Agur Kohtla-Järve koole alusetult mustanud. Aguri sõnul on ta tahtnud juhtida puudustele tähelepanu, et teha otsuseid olukorra parandamiseks. Foto: Peeter Lilleväli / Matti Kämärä

Juuli lõpus Kohtla-Järve munitsipaalkoole ja nende juhte kritiseerinud Kohtla-Järve gümnaasiumi direktor ning volikogu liige sai vastulöögi tema poolt enim kritiseeritud Kesklinna põhikoolist. Sealne koolijuht esitas volikogule tehtud pöördumises numbrid, mis näitavad kooli keskmisest paremast küljest, ning tõi esile, et seevastu Hendrik Aguri juhitud kool pole kuigi populaarne.

"Miks Kohtla-Järve linnavolikogu ja linnavalitsus lubavad hr Aguril kritiseerida ja mustata kohaliku omavalitsuse hallatavaid koole, kui tema juhitavas gümnaasiumis on madal õpilaste täitumus ning gümnaasiumist lahkuvad nii õpilased kui ka õpetajad?" kirjutas Kesklinna põhikooli direktor Julia Kalamajeva linnavalitsusele ja volikogule saadetud pöördumises.

Kritiseeris koole

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles