Toila otsustab gümnaasiumiastme saatuse oktoobris (2)

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Oktoobri lõpus võtab vallavolikogu seisukoha, kas alustada haridus- ja teadusministeeriumiga läbirääkimisi uue põhikoolihoone ehitamise üle. Selle eeldus on gümnaasiumiastmes õppe lõpetamine.
Oktoobri lõpus võtab vallavolikogu seisukoha, kas alustada haridus- ja teadusministeeriumiga läbirääkimisi uue põhikoolihoone ehitamise üle. Selle eeldus on gümnaasiumiastmes õppe lõpetamine. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Riigi pakkumine − uus koolimaja, aga ilma gümnaasiumiastmeta − on olnud laual mitu kuud. Oktoobri lõpus otsustab Toila volikogu, kas vald alustab ministeeriumiga läbirääkimisi.

Haridus- ja teadusministeeriumiga peetavate läbirääkimiste sisuks oleks kuni 135 õppekohaga põhikoolihoone, mille eeldus on gümnaasiumiastmes õppe lõpetamine.

Toila volikogu hariduskomisjon eelmisel reedel gümnaasiumiastme sulgemise küsimuses seisukohta veel ei võtnud. "Vallavalitsus peab komisjonidele eelnõu ette valmistama. Komisjonid saavad arutada kooli küsimust oktoobris, 25. oktoobril on kavas volikogu istung," selgitas Toila vallavolikogu esimees Etti Kagarov.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles