Ida-Virumaa konverentsil esinevad nii peaminister Kallas kui president Kaljulaid (1)

Põhjarannik
Copy
Konverentsil "Ida-Virumaa − võimalus, mida kardetakse" esinevad teiste seas nii Kaja Kallas kui Kersti Kaljulaid.
Konverentsil "Ida-Virumaa − võimalus, mida kardetakse" esinevad teiste seas nii Kaja Kallas kui Kersti Kaljulaid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Järgmisel teisipäeval, 17. oktoobril Jõhvi kontserdimajas toimuval Ida-Virumaa konverentsil esinevad teiste seas nii peaminister Kaja Kallas kui eelmine Eesti president Kersti Kaljulaid.

Delfi Meedia korraldataval konverentsil "Ida-Virumaa − võimalus, mida kardetakse" esinevad lisaks Kallasele ja Kaljulaidile ka Briti ajakirjanik Edward Lucas, julgeolekuekspert Rainer Saks, VKG nõukogu liige Kristjan Piilmann, Narva endine linnapea Katri Raik, Euroopa Parlamendi liige Yana Toom, sihtasutuse Vaba Lava teatrijuht Märt Meos, ajalehe Põhjarannik peatoimetaja Erik Gamzejev, Coop Panga finantsjuht Paavo Truu ja programmeerijate kooli kood/Jõhvi tegevjuht Karin Künnapas. Lisaks on kavas riigikogus esindatud erakondade arutelu. Päeva juht on endine tuntud teleajakirjanik Urmas Vaino. Konverentsist toimub Delfi portaalis ka otseülekanne.

Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald ütles, et mõte teha Ida-Virumaa konverents sündis kahel aastal järjest korraldatud energeetikakonverentsi järel, kus on ikka jõutud põlevkivi ja selleni, mis Ida-Virumaast saab. "Ida-Virumaa konverents ei peaks olema oluline ainult sellele piirkonnale, vaid kogu Eestile. Üllatavalt kiiresti saime Kaja Kallase, Kersti Kaljulaidi, Edward Lucase, Rainer Saksa ja teised esinejad nõusse konverentsil rääkima," sõnas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles