Toila volikogu mõlemad leerid toetavad gümnaasiumiosa säilitamist

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Kui teisipäeval toimunud koosolekul küsiti, kas tuleks renoveerida vana koolimaja, tõusis kätemeri. Direktor Signe Ilmjärv (esireas) kätt ei tõstnud, selgitades, et uus maja ei tähenda tingimata seda, et see tuleb kusagile mujale. Uus maja võib kerkida ka praeguse asemele. "Minu arvates oleks see kõige parem variant."
Kui teisipäeval toimunud koosolekul küsiti, kas tuleks renoveerida vana koolimaja, tõusis kätemeri. Direktor Signe Ilmjärv (esireas) kätt ei tõstnud, selgitades, et uus maja ei tähenda tingimata seda, et see tuleb kusagile mujale. Uus maja võib kerkida ka praeguse asemele. "Minu arvates oleks see kõige parem variant." Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

Toila gümnaasiumi lastevanemate ja vilistlaste kokkukutsutud koosolekul teisipäeval jäi kõlama seisukoht, et vald ei tohiks leppida ministeeriumi esialgse pakkumisega ehitada uus koolimaja gümnaasiumiosa sulgemise hinnaga.

"Kui volikogu nõustub läbirääkimiste alustamisega, siis selle tingimus on gümnaasiumiosa sulgemine ja kuni 135kohaline kool kuuele klassile, mida haridusministeerium on pakkunud," selgitas koosolekut juhtinud lapsevanem Piret Toovis.

Seetõttu koguti koosolekul allkirju, et arvata kolmapäeval volikogu istungi päevakorrast maha punkt seisukoha võtmisest ministeeriumi tehtud investeerimisettepaneku kohta. Allkirju kogunes 72.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles