Narva linnapea keeldus tõstmast keelenõuetele mittevastavate õpetajate palka (2)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Narva linnapea Jaan Toots soovitas keelenõuetele mittevastavatel lasteaiaõpetajatel eesti keel selgeks õppida ning seeläbi tagada endale jätkuvalt nii töökoht kui ka kõrgem töötasu.
Narva linnapea Jaan Toots soovitas keelenõuetele mittevastavatel lasteaiaõpetajatel eesti keel selgeks õppida ning seeläbi tagada endale jätkuvalt nii töökoht kui ka kõrgem töötasu. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva haridustöötajate liit pöördus linnavõimude poole ettepanekuga tõsta nende lasteaiaõpetajate palka, kelle eesti keele oskus ei vasta nõuetele, linnapea Jaan Toots keeldus.

Narva haridustöötajate liidu juht Juri Afanasjev pöördus septembri lõpus kirjaga linnapea ja volikogu esimehe poole, kus soovis, et linn tõstaks töötasu neil koolieelsete lasteasutuste õpetajatel ja tugispetsialistidel, kelle eesti keele oskus ei vasta nõuetele.

Afanasjev kirjutas, et Narva haridustöötajate liit on küsimusega tegelnud juba käesoleva aasta algusest ning toona opositsioonis olnud jõud toetasid seda ettepanekut. "Täna on võimul eilne opositsioon. On soov, et teie sõnad oleksid tegelike tegudega kooskõlas. Haridustöötajate liit loodab teie toetusele ja palub leida võimalus suurendada selle kategooria töötajate palka," seisab Afanasjevi kirjas.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles