VIDEO ja PILDIGALERII Jõhvi tähistas esimest adventi tule jagamise ja kallistustantsuga

Copy
Esimese advendi tuld jagasid Jõhvi inimestele muusikaväljakul Mihkli koguduse õpetaja Peeter Kaldur ja vallavanem Maris Toomel.
Esimese advendi tuld jagasid Jõhvi inimestele muusikaväljakul Mihkli koguduse õpetaja Peeter Kaldur ja vallavanem Maris Toomel. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi tähistas esimest adventi muusikaväljakul toimunud tseremoonial, kus jagati advendituld ja sadade kohaletulnud inimeste ühise kallistustantsuga. 

Jõhvi vallavanema Maris Toomeli sõnul on tal hea meel kohtuda vallarahva aasta kõige ilusamal ajal teist aastat järjest Jõhvi kontserdimaja kõrval muusikaväljakul, et üheskoos tähistada esimest adventi. "Ma soovin, et näeksime enda kõrval rohkem ilu ja headust," ütles ta.

Jõhvi Mihkli koguduse õpetaja Peeter Kaldur märksi, et täna on päev, mil jagada üksteisele valgust ja soojust. "Praegu on jõuludeks ettevalmistumise aeg. Et see ei jookseks tühja, siis kanname endas rohkem headust, armastust ja hoolivust üksteise vastu. See kõik on meie jaoks kõige olulisem," ütles ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles