Kiviõli elanikud kaebasid sel aastal keemiatehase haisu üle kolm korda rohkem kui mullu (1)

Külli Kriis
, ajakirjanik
Copy
"Kiviõli Keemiatööstus laseb jätkuvalt paksu tossu välja ja selle nädala jooksul on kolmas juhtum, kus öösiti kostavad tööstusest paugud ning hommikuti on autod, maja jne nende tahmaga koos," kurtis selle foto autor oktoobris riigiinfo telefoninumbrile helistades.
"Kiviõli Keemiatööstus laseb jätkuvalt paksu tossu välja ja selle nädala jooksul on kolmas juhtum, kus öösiti kostavad tööstusest paugud ning hommikuti on autod, maja jne nende tahmaga koos," kurtis selle foto autor oktoobris riigiinfo telefoninumbrile helistades. Foto: Erakogu

Kiviõli Keemiatööstus on viimastel aastatel musta tossu ja haisu vähendamiseks mõndagi ette võtnud, ent linnaelanike haisukaebuste arv tõusis tänavu lakke.

Septembris küsis Lüganuse vallavalitsus keskkonnaametilt, kui palju ja kui sageli on Kiviõli Keemiatööstus viimase aasta jooksul neile keskkonnaloaga ette antud õhuheitmete norme ületanud.

Küsis sellepärast, et elanikud kaebavad haisu pärast lisaks häirekeskusesse helistamisele ka vallavalitsusele. Sel aastal kaebavad kohe eriti palju.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles