Kohtla-Järve verivärske abilinnapea läks juba puhkusele (2)

Erik Gamzejev
Copy
28. novembril Kohtla-Järve abilinnapeaks valitud Deniss Šalkauskas soovib aprilli lõpus sellest ametist taanduda.
28. novembril Kohtla-Järve abilinnapeaks valitud Deniss Šalkauskas soovib aprilli lõpus sellest ametist taanduda. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Novembri lõpus Kohtla-Järve hariduse ja kultuuri valdkonnas abilinnapeaks valitud Deniss Šalkauskas võttis juba puhkust ja eelistab seejärel tööd teha kodukontoris, mitte linnavalitsuses.

Kohtla-Järve volikogus opositsioonis olev Mare Roosileht valimisliidust Restart Kohtla-Järve soovib arupärimises teada, millega on põhjendatud Šalkauskase puudumine töölt. Tema sõnul esitas Šalkauskas taotluse töötada kaugtööl ehk kodukontoris 21. detsembril ja 2. jaanuarist kuni 5. jaanuarini.

"Olukorras, kus abilinnapea ei ole veel ühte kuudki ametis olnud ja linna hariduses on vaja lahendada väga palju olulisi ja ajakriitilisi ülesandeid, on mõistetamatu ja arusaamatu, et abilinnapea soovib töötada kodukontoris. Palun linnapeal selgitada, kas praeguses pingelises ja keerulises olukorras on otstarbekas lubada abilinnapeal töötada viis tööpäeva kodukontoris," küsis ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles