VIDEO ja PILDIGALERII Jõhvi gümnaasium ja põhikool tähistasid Eesti sünnipäeva esimest korda üheskoos

Põhjarannik
Copy
Tseremoonia alguses tõid koolide tublimad sportlased ja gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Priit Palmet lipud suusatades kohale.
Tseremoonia alguses tõid koolide tublimad sportlased ja gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Priit Palmet lipud suusatades kohale. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi põhikool, gümnaasium ja lasteaiad tähistasid Eesti sünnipäeva esimest korda üheskoos reedel Heino Lipu staadionil toimunud tseremoonial.

Ürituse alguses tõid Eesti ja koolide lipud suusatades kohale koolide sportlased ja gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Priit Palmet.

Jõhvi gümnaasiumi direktor Tatjana Ait ütles, et see on esmakordne, kui kaks kooliperet on koos. "Oleme hoolivad ja tähelepanelikud, märkame, kui keegi vajab toetust või abi, ja kindlasti aitame. Hoiame meie kodumaad," ütles ta.

Jõhvi põhikooli direktor Liina Mihkelson meenutas oma pöödumises, et igasuguse edu aluseks on head suhted. "Küsimus, mida riik on mulle andnud, on poolik − sellele tuleks alati lisada ka teine pool: mida mina olen riigile andnud? Ka inimese ja riigi suhetes kehtib põhimõte, et kui tahad saada, siis anna," ütles ta.

Pärast pidulikku osa algas staadionil minitantsupidu, mis andis osalejatele tugevas tuules ja vihmas sooja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles