Ida-Virumaa suurimale rahvaspordisündmusele saab soodushinnaga registreeruda kuni märtsi lõpuni

Põhjarannik
Copy
Narva linnajooks on tavapäraselt toonud kokku 4000-5000 osalejat.
Narva linnajooks on tavapäraselt toonud kokku 4000-5000 osalejat. Foto: Ilja Smirnov

Kuni 31. märtsini saab hilisemast odavama hinnaga registreeruda Ida-Virumaa suurimale rahvaspordisündmusele, Narva linnajooksule, mis sel aastal toimub 1. juunil. 

Traditsiooniliselt saab osaleda nii 21,1 km pikkusel poolmaratonil kui ka 5 km pikkusel harrastajate jooksul. 5 km rajal jõuab kontrollajaga poolteist tundi finišisse ka rahulikult kõndides. Poolmaratoni kontrollaeg on kolm tundi. 

Muuhulgas nii mööda jõepromenaadi, Joaorgu, pimeaeda ja muid Narva põnevaid paiku kulgevate radade äärde jääb ka hulganisti vaatamisväärsusi, nagu näiteks Hermanni linnus, renoveeritud raekoda, Aleksandri kirik ja palju muud. Võistluskeskus on sel aastal linnuse kõrval asuva Joaoru puhkealal. 

2023. aastal oli Narva linnajooksul ligemale 5000 osalejat, kes läbisid kas poolmaratoni või 5 km raja.   Raja ääres on hulganisti meelelahutajaid ja kaasaelajaid. Stardi- ja finišipaigas on tavapäraselt ka mõne Eesti tippartisti kontsert.

5 km osavõtutasu on kuni märtsi lõpuni 10 eurot ja alates aprillist 15 eurot. Poolmaratonil osalemine maksab märtsis registreerudes 20 eurot ja alates aprillist 25 eurot. 

Narva linnajooksuga seotud registreerumise ja muud lisainfot leiab sündmuse kodulehelt.

Mati Lilliallik pälvis Narva linnajooksu korraldamise eest jaanuaris Ida-Virumaa kultuuripärli tiitli. Lilliallik ütles, et 15 aastat, mil ta on oma meeskonnaga MTÜst Spordiürituste Korraldamise Klubi Ida-Virumaal eri omavalitsustes erinevaid spordivõistlusi korraldanud, on olnud väga huvitav ja eriline aeg.

"Enamik, kes väljaspool Ida-Virumaad toimetavad, on eelarvamusega selle kandi suhtes. Mina võin selle kõhklemata kummutada. Siinsete inimeste ja partneritega nii omavalitsustes kui eraettevõtetes on olnud suurepärane koostöö. Julgen kinnitada, et Ida-Virumaal on suured asjad alles ees," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles