VIDEO Kohtla-Järvel arvavad nii koalitsioon kui opositsioon, et enamus volikogu häältest kuulub neile

Erik Gamzejev
Copy
Janek Pahka (paremal) luges volikogus ette umbusaldusavalduse volikogu esimehele Eduard Odinetsile (vasakul), keda ta süüdistas muu hulgas vaenuliku õhkkonna loomises volikogus. Odinetsi sõnul on see subjektiivne hinnang, millega opositsioon ründab tema isikut, sest muid argumente pole.
Janek Pahka (paremal) luges volikogus ette umbusaldusavalduse volikogu esimehele Eduard Odinetsile (vasakul), keda ta süüdistas muu hulgas vaenuliku õhkkonna loomises volikogus. Odinetsi sõnul on see subjektiivne hinnang, millega opositsioon ründab tema isikut, sest muid argumente pole. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Kohtla-Järve volikogu opositsioon usub, et nad saavad linnajuhtide kukutamiseks vajalikud 13 häält kokku, samas on võimuliit veendunud, et umbusaldamiskatse kukub 19. aprillil läbi.

Enne pühi andis Kohtla-Järve linnavolikogu opositsioon sisse umbusaldusavalduse nii volikogu esimehele Eduard Odinetsile kui linnapea Henri Kaselole. Odinetsi tagandamist taotles seitse ja Kaselo tagandamist kaheksa saadikut.

Ülekaal volikogus on napp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles